Energiemonitoring

Energie wordt er niet goedkoper op, dus we moeten allemaal energie opnieuw leren definiëren en hanteren. Om een analyse te kunnen maken van het energieverbruik in een huis raadt VANMA TECH dan ook de installatie van een 2wire module aan.

Deze plug-in wordt in de zekeringkast geïnstalleerd en verzamelt alle data rond energieverbruik.

De installatie is simpel, kan op enkele luttele uren gebeuren en neemt niet meer dan 10 modules in in de zekeringkast. In de basiskit zijn 8 ingangen voorzien. 4 stroomspoel ingangen voor het meten van 4 stroomverbruikers en 4 pulsingangen voor het tellen van water- en gasverbruik of het uitlezen van bestaande kWh-tellers met pulsuitgang. Een basisinstallatie kan al vanaf € 581. Een kleine prijs voor een leven aan besparingen.

Het resultaat van de installatie? Meten, weten en vervolgens besparen. De visualisatie van de verbruikshistorieken en een alternatieve configuratie zijn te consulteren via een makkelijk toegankelijke webserver, die te consulteren is vanop een pc, tablet of smartphone.

Op basis van deze gegevens kan u zelf uw energieverbruik bijsturen of een specialist (VANMA TECH) inschakelen om na te gaan hoe het verbruik kan worden geoptimaliseerd.

Wilt u weten hoe u uw energieverbruik kan optimaliseren? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.