top of page
microchip

Batterijen

thumbnail.jpg

Met een thuisbatterij kan je energie je zelf overproduceert, tijdelijk opslaan. Deze reserve-energie kan je dan gratis inschakelen wanneer je het nodig hebt. Zo kan je piekbelastingen opvangen, besparen op de energiefactuur.

 

💡Wist je dat je als consument zelf gemiddeld maar 20% consumeert van wat je opwekt? Met een thuisbatterij kan je alle zelfgeproduceerde energie die niet meteen gebruikt wordt, zelf opslaan. Zo kan je maar liefst 50-80% van de energie die je zelf opwekt, ook echt ten volle benutten wanneer de zon niet schijnt of je zonnepanelen niet genoeg energie produceren.

 

Meer verbruiken, minder betalen? Jouw investering in zonnepanelen en een thuisbatterij verdient zichzelf terug in een mum van tijd.

 

💡VanMaTech volgt elk systeem continu op en past de instellingen aan de seizoenen aan. Zo is jouw opstelling echt op maat ingesteld, en gaan de batterijen langer mee! Meer weten? Ontdek ons WattWise en WattCare aanbod

Welke batterij is nu de meest geschikte voor jouw huis of bedrijf? Dat gaan we samen na. VanMaTech werkt merkonafhankelijk met verschillende types thuisbatterijen. 

Zo installeren we AGM of zoutwaterbatterijen en werken we ook met de nieuwste energiemonitoring en -managementsystemen zodat uw eigen verbruik, capaciteitstarief en variabel energietarief altijd optimaal is.

 

Bewuster omgaan met je energie thuis of op kantoor? Geef ons vandaag nog een seintje!

Nog geen zonnepanelen? VanMaTech kan je ook hierbij helpen.

index.png
Pylontech-logo.jpg
Logo_SMA.svg.png

PV installatie met thuisbatterij

Thuisbatterij LG Prime 16kW gekoppeld aan een SMA Storage 5.0 batterijomvormer. De SMA Home Manager 2.0 zorgt voor een goede verdeling van de energie geleverd door de zonnepanelen en batterij.

Verbruikers worden actief gestuurd waardoor het eigen verbruik tot 77% is gestegen.

PV installatie met thuisbatterij

Thuisbatterij van Pylontech force L1 van 10,76 kW gekoppeld aan een Victron MultiPlus II 3000 GX batterijomvormer. Dit systeem werkt samen met de bestaande PV-installatie van 3600 Wp. 

bottom of page