top of page
LED Strip Lights

Verlichting

vignet-groot.jpg

‘LED there be light’

Verlichting is de verschilmaker in elke ruimte. Of je nu gaat voor functioneel productief op kantoor of een gezellige sfeer thuis, een lichtstudie door Vanma Tech BV analyseert het resultaat in functie van het doel dat je voor ogen hebt. 

Verlichting noemen we ook wel de ‘stille verbruiker’, meestal palmt deze niet minder 20% in van je totale energieverbuik. Een aanzienlijke hap uit het budget dat ongetwijfeld veel goedkoper kan. Een volledige monitoring door Vanmatech kan aantonen welke besparing een omschakeling naar LED verlichting kan opleveren. Daarbij berekenen we natuurlijk ook jouw werkelijke terugverdientijd, zo weet je meteen wanneer deze investering zichzelf terugverdiend heeft en zelfs begint te renderen.

 

Elk klantenvoorstel is op maat en uniek, volgt alle Europese veiligheidsnormen en -richtlijnen, en past perfect bij de uitstraling die je voor ogen had in jouw huis of op kantoor. 

 

Steek vandaag nog jouw licht op bij Vanma Tech BV!

03

Fintro

Binnen een bankfiliaal is een evenwichtige verlichting een prioriteit. Medewerkers zitten vaak lange uren aan hun bureel en indien er dan fouten optreden (flikkering, defecten) kan dit zeer ergerlijk zijn. Vanmatech koos in dit Fintro filiaal voor een zeer homogeen lichtplan. Een omzetting van de totale verlichting naar LED-verlichting zorgde meteen ook voor een serieuze besparing op de energiefactuur. 

04

Van de Velde NV

Bij de firma Van de Velde hielden we een audit voor hun algemeen verbruik van hun verlichting. Dit resulteerde in het vervangen van de bestaande TL-lampen door ‘Retrofit Philips ledtubes’, maar ook het plaatsen van nieuwe LED-armaturen. Het inzetten van deze ledtubes bespaart de firma tot 30% van het oorspronkelijke verbruik. Concreet gaat dit om een besparing van 16.000 kWh/jaar, wat een equivalent is van het jaarverbruik van 40 huisgezinnen. 

01

Behind the buttons

Dit Gents IT-bedrijf kreeg een volledige make-over op het vlak van verlichting. We maakten een mix van speelse lichtelementen met ook functionele verlichting in deze werkomgeving. 

02

Sint-Denijskerk

Het gebouw dateert van 1858 en is ondertussen beschermd Vlaams erfgoed. De kerkfabriek gaf ons de opdracht om een lichtplan uit te werken. Binnen dit project zochten we naar een balans om de historische waarde van het gebouw te verbinden met een stijlvolle en tijdloze verlichting. 

bottom of page