top of page
Slim alarmsysteem

Domotica

Een gemakkelijker leven, dat willen we allemaal. Met slimme domotica kunnen we er alvast voor zorgen dat de systemen thuis of op kantoor slimmer op elkaar afgestemd zijn of beter met elkaar communiceren. Zo kan je jouw verbruik beter beheren, en ook het maximum halen uit je elektrische installatie. Verlichting, zonnewering, audio, video, verwarming en beveiliging, slimme energiemeters en zelfs witgoed apparatuur als wasmachines en koelkasten – zowat alles kunnen we door middel van een protocol slim programmeren en centraal aansturen met touchscreens, tablets of smartphones.

KNX.png

Vanmatech denkt graag het beste protocol voor je uit en werkt al jaren met het uitgebreide en accurate KNX systeem. KNX is de enige wereldwijd erkende standaard voor woning- en gebouwautomatisering. Dit besturingssysteem laat apparaten en installaties van niet minder dan 450 fabrikanten beter met elkaar ‘praten’. 

Waarom KNX? Het werkt zonder centrale controller nodig is. Wanneer er één onderdeel eens forfait geeft, kan de rest in het systeem perfect blijven werken. Bovendien maakt het de techniek merkonafhankelijk en kan je zo probleemloos verschillende merken door elkaar gebruiken. En zo kunnen we in overleg met de klant altijd de beste prijs/kwaliteit oplossing voorleggen.

 

Ontdek de voordelen van domotica die echt op maat en op budget is. 

bottom of page